Select Page

El departament recorda que hi ha bons reservats per a la gent sense accés a internet que es podran recollir presencialment

Campanya de bons de consum està sent un èxit a Altea. En les primeres 24 hores de funcionament els alteans i alteanes ja s’han descarregat un 50% dels bons, tal com ha anunciat el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz. Es calcula que unes 1.200 persones ja s’han sumat a aquesta campanya organitzada per l’Ajuntament amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant.

“Aquelles persones que no hagen pogut descarregar els seus bons, tindran l’oportunitat de recollir-los de manera presencial. Hem pensat en la bretxa digital, les persones majors, i hem reservat un 20% de bons”, ha comentat el regidor del Comerç, Miguel de la Hoz.

La FACPYME, Federació Alacantina de Comerç de la Pime, estarà a Altea dos dies, 13 i 14 de setembre, per a ajudar als majors en la descàrrega dels bons o facilitar-li’ls de manera física. Per a això, caldrà anar amb el DNI el dia 13 a la porta de l’Ajuntament al matí o el dia 14 en el Centre Social de la Tercera Edat en horari de vesprada. Els bons digitals es podran adquirir fins al pròxim 5 d’octubre en el link: http://www.alteabonoconsumo.es/

“Està funcionat tot molt bé, la ciutadania està molt contenta, i ja s’han descarregat 57.000 euros dels 120.000 euros inicia’ls, però com caduquen al cap de 7 dies, el dilluns que ve haurem de fer un altre recompte per a saber quants tornen a la bossa dels bons” ha finalitzat, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest