Select Page

En el matí d’hui, l’edil de Comerç i Turisme, Anna Alvado fea lliurament dels guardons de la ruta gastronòmica El Plat de Calent. Uns premis que han recaigut en Florencio Lloret i Guillón Daniel, als quals se’ls ha lliurat un val de 100 € per gastar en el comerç local i la visita a Bodegas Torres ha estat per a Maria Assumpció Macia Durá. El premi a l’establiment guanyador se l’ha endut el restaurant “Racó de Toni”.

La responsable municipal de Comerç i Turisme, Anna Alvado, ha recordat que en els 10 dies de durada de les jornades es van servir 800 menús. Una xifra gens menyspreable comptant que la seua celebració va ser al febrer.

Per Alvado, “l’important és que tots els establiments participants han rebut una alta valoració i això contribueix a posar la gastronomia d’Altea en el lloc que mereix, ja que és un dels productes turístics mes rellevants que tenim”.

Pin It on Pinterest