Select Page

La regidoria d’Educació i Projectes Educatius han presentat l’Escola de Pasqua 2018. Una iniciativa que tindrà lloc del 3 al 6 i el dia 9 d’abril a les dependències de l’Escola d’Adults; així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez i Carol Orozco, responsable de Projectes Educatius.

Com ha indicat Vicenta Pérez, “quan arriben les vacances escolars posem en marxa iniciatives que permeten la conciliació familiar entre pares i mares treballadores i els seus fills i en aquest cas és l’Escola de Pasqua el que presentem”. “Aquest és un recurs perquè els pares i mares puguen deixar els seus fills en un lloc que estiguen ben cuidats i a més facen activitats que els diverteixen”; ha afegit l’edil d’Educació.

Per la seua banda, Carol Orozco ha explicat que el preu de l’Escola de Pasqua completa és de 35 €, però si es vol assistir a algun dia solt, el preu és de 8 € per dia. L’horari és de 09:00 a 14h, però igual l’entrada que la sortida és flexible, es pot entrar entre les 09 i les 10h i sortir entre les 13 i 14h.

El dia 3 l’activitat serà “fes la teua planta”; el dia 4 “taller de cuina”; el dia 5, excursió a Vila Gadea a on es farà una gimcana; el dia 6 “volem el catxirulo” a la platja nova El Espigó i el dia 9 “fem Slime”.

A més, divendres dia 6 es durà a terme una acampada al pròpia Escola d’Adults, els interessats a assistir pagaran a part la inscripció per a aquesta.

 

Les inscripcions i més informació de l’Escola de Pasqua s’hauran de realitzar a les instal·lacions de Projectes Educatius o als telèfons 646251224 o 619021920.

Pin It on Pinterest