Select Page

“Xirimiters d’Altea” són una colla de xirimiters i tabaleters que des de fa més de 10 anys omplin amb la seua música places i carrers, festes de partida o desfiles de moros i cristians, processons i cercaviles. Música de festa i també tradicional, oferirà un concert el pròxim divendres 9 de març a les 20:00 h. al Centre Social d’Altea.

 En aquesta ocasió oferirà un novedós concert junt a la colla L’Algar de Callosa d’EnSarrià, dedicat a la música pop anglesa que a mode de “Gira” ens aproparà al grup de “Liverpool” que de segur farà gaudir de ritmes que d’alguna manera formen ja part de la cultura universal. Un concert on es fusionarà els timbres dels nostres instruments tradicionals amb d’altres com el piano, la marimba i el baix elèctric. A més a més contarà amb l’estimada col·laboració de Batiste el Xocolater.

Aquest concert inicia un període de col·laboració amb la Regidoria de Cultura que, mitjançant un conveni signat recentment materialitzarà diverses activitats relacionades amb la música tradicional, així com d’altres producte de les innovacions produïdes en l’àmbit de les formacions de dolçaines i percussió. La colla ha agraït al Conservatori Municipal Professional d’Altea el seu suport i reconeixement.

Pin It on Pinterest