Select Page

Amb motiu de l’1 d’octubre, Dia del Major, la regidoria de Majors i el CIM-CEAM han preparat un extens programa d’activitats que s’acabarà el 2 de novembre amb una excursió a la Fira de Cocentaina

La regidoria de Benestar Social i Majors, regida per Anna Lanuza, presenta el programa d’activitats per a este mes d’octubre en commemoració del Dia de la Gent Gran. Un calendari ple de diferents propostes que, en col·laboració amb el CIM-CEAM, recull activitats lúdiques, cognitives i emocionals, plàstiques i esportives, entre d’altres.

Durant la presentació del Mes del Major, l’edil d’àrea, ha ressaltat que “la gent gran mereix tota la nostra atenció, per la qual cosa des del primer moment hem estat molt a prop reunint-nos amb la directiva i president de la 3a Edat per parlar de projectes i necessitats”.

Respecte al Mes del Major, Lanuza ha detallat el següent: “hem preparat una sèrie d’activitats on es barregen les lúdiques, cognitives i emocionals, plàstiques, etc; sempre pensant en el seu benestar i també que tinguen un espai on a més de lleure puguen relacionar-se, ja que ens preocupa sobretot la solitud dels nostres majors”:

Anna Lanuza ha avançat que la cafeteria del Centre Social ara mateix està en obres i alhora estem treballant perquè torne a estar oberta el més aviat possible i oferisca servei de restauració i es convertisca i de nou en un espai per a la gent gran en què puguen desenvolupar les activitats d’oci, obert a tota la ciutadania”.

Per part seua, Amaya Madaleno, treballadora social i coordinadora de 3a Edat, ha indicat que “des del primer moment en què ens vam posar a preparar el programa d’activitats del Mes del Major s’ha tingut en compte les necessitats reals de les persones grans del nostre municipi, per això tenim un programa centrat en totes les variants que s’han vist necessàries per als nostres majors”.

També el coordinador de Benestar Social, Braulio Cencerrado, s’ha sumat a les paraules de l’edil, indicant que “els grans són una prioritat al departament i treballem amb cura per millorar el seu benestar diari”.

Finalment, Marga Planells, directora del CIM-CEAM ha declarat que, “oferim tallers i serveis al col·lectiu de gent gran durant tot l’any, però este mes d’octubre, commemorant el Dia de la Gent Gran, preparem al costat de la regidoria pertinent programa més ampli”. A això ha afegit una invitació a participar: “vull convidar les persones grans del nostre municipi a assistir no només a estes activitats commemoratives del Dia del Major, sinó al llarg de tot l’any als diferents tallers i serveis que des de el CIM-CEAM oferim i de les que s’ofereix informació a les pròpies dependències del centre”.

Programa d’activitats

Dilluns 2 16.30 h. Bingo.

Dimarts 3 12 h. GIMNÀSTICA ADAPTADA. 12 h. EQUILIBRI I COORDINACIÓ. 17 h. GIMNÀSTICA D’ESQUENA. 19 h. SEVILLANES iniciació.

Dimecres 4 9 h. GIMNÀSIA DE MANTENIMENT. 17.30 h. IOGA. 18.30 h. LINDY HOP parelles. 16 h. – 19 h. IAI@ CONNECTAT. Xerrada sobre ciberseguretat, banca electrònica i signatura digital. Berenar.

Dijous 5 17 h. GIMNÀSIA D’ESQUENA

Divendres 6 18.30 h. LINDY HOP individual

Dilluns 9 19h BALL i Picaeta de la junta 3a edat.

Dimarts 10 11 h. Xerrada ACONSEGUEIX EL QUE ET PROPONS. MES DEL MAJOR Programació d’octubre al C.I.M. i l’Àrea del Major de l’Ajuntament d’Altea.

Dimecres 11 11h Xerrada sobre decessos grup ASV.

Dijous 12 19 h. BALL i Picaeta de la junta 3a edat.

Dilluns 16 10 h. Taller de MEMÒRIA. 18 h. Taller JOCS intergeneracionals.

Dimarts 17 12 h. GIMNÀSTICA ADAPTADA 17 h. GIMNÀSTICA D’ESQUENA 17 h. BALLS LLATINS.

Dimecres 18 9 h. GIMNÀSIA DE MANTENIMENT

Dijous 19 Excursió al Castell Santa Bàrbara i museu MARQ amb dinar. 25€. Excursió a València (recorregut per port, Museu del ninot, Albufera) amb esmorzar i dinar. 29,95€. CUIDA ELS TEUS PEUS. Exploració biomecànica de la marxa. Sol·licitar cita a C.I.M.

Dissabte 21 9.30 h. Caminada Saludable per Altea (passeig marítim) amb piscolabis per recuperar forces. Eixida des del Centre Social.

Dilluns 23 10 h. Taller de MEMÒRIA. 17 h. CINEMA amb PALOMITES intergeneracional.

Dimecres 25 17 h. Campanya de prevenció Osteoporosi. Densiometria òssia gratuïta.

Dilluns 30 10 h. Taller de MEMÒRIA. 16 h. Concurs de jocs de taula diversos (segons el nombre d’inscripcions).

Dijous 2 Novembre Excursió Fira Cocentaina. Festivitat “Tots Sants” Activitats, exercicis, xerrades i molta diversió

L´edil de Benestar Social, Anna Lanuza convida tota la població major d´Altea a gaudir d´este nodrit programa d´activitats que per a ells i elles s´ha preparat.

Pin It on Pinterest