Select Page

L’edil de Comerç i Turisme fa un balanç positiu de les jornades gastronòmiques

 

La responsable municipal de Comerç i Turisme, Anna Alvado, ha informat que gairebé 800 menús s’han servit en els 10 dies que han durat les jornades gastronòmiques el Plat de Calent, que concloïen el diumenge 25 de febrer. “Tenint en compte que era febrer, per a mi els resultats són fantàstics”; ha afirmat Alvado.

Com ja anunciava l’edil en la convocatòria de les jornades, els clients han participat en un sorteig de dos vals de 100 € a gastar en el comerç local i un viatge amb totes les despeses pagades a cellers Torres. El sorteig s’ha dut a terme aquest matí a Ràdio Altea i els agraciats han estat Florencio Lloret i Guillón Daniel, a qui ha correspost el val de 100 € a cada un i la visita a cellers Torres és per Maria Asunción Macia Durá.

Quant a l’establiment participant guanyador de les jornades, després del recompte ha resultat ser el “Racó de Toni”. Com ha explicat l’edil de Comerç, “en la puntuació per obtenir el restaurant guanyador s’ha tingut en compte tant la valoració del client en un 75%, com la participació, en l’altre 25%”. Anna Alvado ha informat que la setmana passada es va dur a terme una reunió entre la regidoria i els establiments participants, que eren 9 i es duia a terme el recompte en presència de tots.

Per Alvado, “el més important és que tots els participants són guanyadors perquè els comentaris de la gent no poden ser millors”. “Guanya el municipi, guanya la gastronomia i guanya el sector hostaler perquè estem donant una gastronomia de qualitat al mateix temps que recuperem els plats tradicionals de la zona”; ha conclòs la regidora de Comerç i Turisme.

Pin It on Pinterest