Select Page

Diumenge passat, 25 de febrer, tenia lloc l’última de les 6 visites guiades organitzades per la Regidoria de Turisme per als mesos d’hivern amb un gran èxit de participació. Al voltant de 70 persones van assistir a la visita narrada, en aquesta ocasió, per l’historiador Juanvi Martín que va meravellar a les persones assistents amb els seus coneixements sobre Altea.

En paraules de la regidora de Turisme, Anna Alvado, “vam fer un agradable passeig des del mar fins al poble antic, retrocedint a cada parada 50 anys en el temps, fins a arribar als inicis d’Altea. Carrer Sant Pere, Estació del Tram, Carrer Alacant, Carrer Salut, Portal Nou, Carrer Bella Vista, Piteres, Plaça de l’Església, Mirador, La Glorieta i Bellaguarda van ser algunes de les parades que es van realitzar, descrivint en cadascuna d’elles, com era la Altea de llavors i els costums dels seus habitants. Meravellosa jornada, tant per la climatologia, més pròpia de primavera, com per l’entusiasme de les persones assistents, en descobrir preciosos racons d’Altea que desconeixien “.

Aquesta ha estat l’última de les sis visites previstes per als mesos d’hivern, dues al desembre, dos al gener i dues al febrer, organitzades per la Regidoria de Turisme. La iniciativa, “Coneix els Camins d’Altea a l’hivern”, ha comptat amb èxit de participació, sent aproximadament 250 persones les que han participat en aquestes sis rutes.

Segons Alvado, “seguint amb la nostra línia de potenciar el turisme sostenible, posant en valor els nostres recursos naturals, continuarem realitzant aquestes accions al llarg de tot l’any, combinant, natura, història i tradició”. Alvado ha avançat que “al març es realitzaran les visites guiades de Setmana Santa, com cada any, i ja estem elaborant el cartell amb els guies i professionals que ens acompanyaran en les pròximes visites que tindran lloc en els mesos d’abril, maig i juny ”

Pin It on Pinterest