Select Page

Els Serveis Socials d’Altea en segona posició de la Comunitat Valenciana.

José Luis León Gascón, edil de Benestar Social, Sanitat, Tercera Edat i Dependència, ha donat a conèixer hui l’informe que la vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives elabora tots els mesos en relació amb l’atenció a les persones dependents i a la tramitació dels expedients que cada ajuntament realitza des dels serveis socials.

“En este informe es dóna a conèixer el rànquing de municipis que obtenen la qualificació d’excel·lència i Altea va al capdavant en la bona, ràpida i eficaç tramitació i valoració de les persones dependents del nostre municipi situant-se al segon municipi d’entre 20.000 i 50.000 habitants de tota la Comunitat Valenciana”; explica el responsable municipal d’àrea, que ha indicat que “la qualificació d’excel·lència s’obté només a partir del 95%, i Altea arriba al 97,98%”. En paraules del regidor, “ens hem quedat a molt poques mil·lèsimes de ser els primers”.

Esta qualificació d’excel·lència s’obté per diferents dades i paràmetres objectius com són la ràpida atenció de sol·licituds i enregistrament de dades, l’elaboració dels informes socials i les valoracions de la situació de dependència en reduïts terminis marcats per la llei.

José Luis León Gascón ressalta que “estos grans resultats són el fruit del gran esforç i implicació de tot l’equip professional i humà que actualment té els Serveis Socials d’Altea, des del personal administratiu al personal tècnic. Fruit de tres anys que han inclòs una pandèmia i una guerra”.

“Els resultats obtinguts i la qualificació d’excel·lència rebuda, ens fan seguir treballant per procurar i oferir les millors atencions als nostres alteans i alteanes. Especialment per als que es troben en una situació de més vulnerabilitat social, i sobretot, ens impulsen a continuar perquè Altea seguisca sent una ciutat on els drets socials siguen reals i efectius, apostant pel benestar social i qualitat de vida d’Altea”. Declara l’edil, que assegura que “els Serveis Socials d’Altea són un orgull de bones pràctiques per a la Comunitat Valenciana i este no serà l’únic reconeixement que rebrà en propers anys”.

Pin It on Pinterest