Select Page

El passat 27 de març la Secretària d’Estat de Telecomunicacions notificava a l’Ajuntament d’Altea l’obtenció de la llicència definitiva d’emissió de Radio Altea; així ho ha donat a conèixer l’edil de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber.

Segons ha explicat el regidor, “l´obtenció de la llicència definitiva d´emissió de Ràdio Altea ha sigut un procés llarg i complicat però hem superat els tràmits necessaris i ara ja la tenim”.

Pere Barber ha fet un repàs al procediment i ha revelat que el 28 de gener de 2018 la Secretària Autonòmica de Comunicació recordava a l’Ajuntament d’Altea que tenia una reserva de freqüència per a l’emissió de Ràdio Altea des d’abril de 1994 i sol·licita que es cursen els tràmits pertinents per obtenir la llicència definitiva d’emissió. S’inicien els tràmits per conèixer en quin estat es trobava el procés de legalització i procedir a l’adequació de l’ens a la normativa vigent. Per a això es van haver de realitzar diversos projectes, seguint les indicacions de la Secretària d’Estat de Telecomunicacions, adequant la potència d’emissió al que estableix la norma; renovant el sistema d’abalisament nocturn de la torre d’emissió ubicada al c/ Alcoi i ampliant les mesures contra incendis del centre emissor esmentat”; afegeix l’edil.

“El passat 9 de març la Prefectura Provincial dʻInspecció de Telecomunicacions dʻAlacant girava visita a les instal·lacions dʻemissió de Radio Altea i dictaminava informe favorable a lʻadaptació a la normativa”. I el 27 de març passat es notificava a l’Ajuntament l’obtenció de la llicència definitiva d’emissió de Radio Altea”. Ha detallat Pere Barber.

El responsable municipal de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies ha agraït la feina feta pels tècnics municipals durant tot el procediment “perquè no era fàcil en tractar-se d’un expedient tan dilatat en el temps”.

Pin It on Pinterest