Select Page

Les regidories d’Igualtat i Benestar Social, al costat de les associacions Anemona i AECC han presentat la tercera edició alteana de la Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama, que tindrà lloc el proper diumenge 4 de març amb sortida des de l’Ajuntament a partir de les 10: 00h.

La marxa transcorrerà pel passeig marítim i conclourà al carrer Filharmònica amb festa i una barra amb preus populars a càrrec del regnat Moro, Berebers.

En paraules de l’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez, “des de l’Ajuntament pensem que el suport d’aquests actes per part de l’administració i la ciutadania és fonamental i encara que sabem que té èxit perquè així s’ha demostrat en les dues primeres edicions, hem de seguir donant suport i impulsant l’activitat per a que es sume més gent”.

Vicenta Pérez ha recordat la important tasca que fan tant Anemona com AECC, cadascuna en un camp però ambdues lluitant contra el càncer i les seues seqüeles físiques i psicològiques. A més ha agraït la seua feina.

L’edil d’Igualtat ha conclòs assenyalant que “la Marxa forma part de les activitats programades en la Setmana dedicada a la Dona Treballadora, el dia de celebració és el 8 de març”.

Per la seua banda, l’edil de Benestar Social, Diego Martínez, també ha donat les gràcies a Anemona i la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer “per tota la feina que realitzen al llarg de l’any organitzant activitats d’ajuda als quals pateixen la malaltia “i ha animat a la població a assistir desitjant que” gaudim d’un bon dia “.

En representació de l’associació Anemona, Yolanda Cebrián ha agraït al consistori l’ajuda prestada per al desenvolupament de la marxa i a AECC el haver-se unit a la iniciativa.

Com ha comentat Cebrián, per tan sols 6 € es pot col·laborar amb la iniciativa adquirint una samarreta commemorativa de la marxa. La samarreta està a la venda en Projectes Educatius Altea, Vigela Estilistes, Saló de Bellesa Eva Silvestre, Perruqueria Tina Márquez, Farmàcia Lerma i Floristeria Ángela a Altea la Vella; a més de la mà de qualsevol membre de la Junta de l’Associació Anemona.

Yolanda Cebrián també ha agraït la col·laboració de la Batucada Jambo, que participarà en la marxa amb la seua música.

“Som conscients que això cal canviar-ho i tenir més ajudes perquè ens facen el dia a dia més fàcil. El nostre projecte està sobretot en facilitar ajuda psicològica i emocional que és molt important. Quan veniu a participar feu que aquest suport seguisca endavant “; ha conclòs Yolanda Cebrián.

En nom de AECC Altea, la seua presidenta, Vicenta Zaragozí ha agraït a l’Ajuntament el seu suport i a Anemona el comptar amb AECC per a una activitat com és la marxa solidària de lluita contra el càncer de mama.

“AECC abasta tots els tipus de càncer i el treball de les dues entitats se centra en la lluita contra el càncer. Esperem que algun dia s’eradique aquesta xacra social “; ha afirmat Zaragozí, que ha ressaltat el caràcter solidari del municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest