Select Page

A causa de la persistència de les baixes temperatures i la continuïtat en l’alerta emesa per la Direcció General d’Emergències de la Generalitat, l’Ajuntament ha decidit mantenir obert l’alberg provisional per a persones sense sostre fins al pròxim dominfo dia 11. Així ho ha Donat a conèixer l’edil responsable de Benestar Social, Diego Martínez.

Recordem que les àrees municipals de Seguretat Ciutadana i Benestar Social han habilitat un alberg al Centre Social perquè les persones sense sostre puguin allotjar-hi, al principi, la nit d’ahir i la de avui 9 de febrer davant l’alerta emesa per la direcció General d’Emergències de la Generalitat, però amb la persistència de les baixes temperatures s’ampliarà a demà dissabte i el diumenge dia 11.

Com ha explicava l’edil de Seguretat Ciutadana, VicenteRipoll, “davant l’alerta enviada per la Emergències de la Generalitat ens hem reunit d’urgència i hem decidit muntar un alberg provisional per a totes aquelles persones que no tinguin sostre o que estiguin al carrer”.

Per la seua banda, Martínez comentava que “en un primer moment el dispositiu es posava en marxa durant la nit del 8 i el dia i la nit del 9 al Centre Social, però donat que les baixes temperatures continuaran almenys fins diumenge, hem optat per seguir oferint el servei fins a aquest dia. Es posarà a disposició de les persones que ho necessiten llit, roba d’abric i aliments; així com s’ha previngut als centres de salut de la posada en funcionament d’aquest dispositiu perquè derivin a qualsevol usuari que detecten necessite el servei “.

A més, des de Benestar Social s’ha comunicat als rectors d’Altea i Altea la Vella la mesura i a les diferents entitats socials del municipi.

Diego Martínez ha agraït la col·laboració activa de Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés; així com ha apuntat que el servei d’ambulàncies DYA s’ha ampliat durant aquests dos dies. “L’alberg es va obrir a la tarda d’ahir dijous i qualsevol persona que necessiti de l’ús del mateix només ha de dirigir-se al Centre Social i allí se li atendrà”; ha declarat el regidor de Benestar Social.

Pin It on Pinterest