Select Page

Els edils de Benestar Social i Infraestructures, José Luis León Gascón i Diego Zaragozi, respectivament, han presentat el Pla d’Ocupació Municipal per al que queda d’any. Una proposta que contempla donar feina a 40 persones durant 2 mesos.

A partir de demà divendres, 13 d’agost, les persones interessades a participar en este nou Pla d’Ocupació Municipal podran conèixer els detalls de les bases a través del portal digital de l’Ajuntament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o el Centre Social.

En paraules de José Luis León Gascón, “actualment la societat alteana pateix la cara més amarga de la crisi laboral que es veu agreujada especialment per la situació sanitària provocada per la COVID19 i sent el consistori coneixedor d’este problema invertirà 80.000€ en generar llocs directes a l’Empresa Pública de Desenvolupament Local “.

L’edil ha destacat el “caràcter social del Pla”, ja que té en compte les circumstàncies sociofamiliars i econòmiques dels sol·licitants. “Estos llocs de treball serviran de gran suport a les famílies que així ho sol·liciten ja que els permetrà afrontar una mica millor els moments i situació actual”. Ha conclòs el responsable municipal de Benestar Social.

Per la seua banda, Diego Zaragozí ha especificat que “es tracta d’una oferta d’ocupació pública adreçada a persones en situació d’atur”; al temps que ha explicat que “els llocs a cobrir seran d’operari de manteniment, serveis múltiples i auxiliars de serveis assistencials”.

El responsable municipal d’Infraestructures i de la Pública ha assenyalat que els contractes derivats de l’oferta són un total de 40, temporals, a temps parcial i amb una durada màxima de dos mesos. A més, inclou la reserva de places específiques per a persones que acrediten tenir qualsevol tipus de discapacitat, incloent la intel·lectual.

La presentació de sol·licituds romandrà oberta durant 15 dies hàbils a partir de demà divendres 13 d’agost de 2021 i esta haurà de presentar-se signada i degudament complimentada a les oficines d’Atenció a l’Ciutadà, OAC, planta baixa de l’Ajuntament o a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest