Select Page

Dijous dia 1 a les 20 hores, tindrà lloc una sessió oberta per tal d’explicar el futur més immediat del front litoral i recollir suggeriments.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha explicat que “ens hem compromés des del principi a què este siga un projecte de tots els alteans i alteanes, no el concebem d’altra manera. Per això proposem esta sessió que se suma a la realitzada per presentar el document de l’Estratègia per a la Regeneració de la Façana Litoral i als debats generats en el sí del Consell Local d’Urbanisme”.

Orozco explica que “el fet que el Ministeri ens haja oferit fer coincidir i coordinar els treballs de regeneració de la platja i els de remodelació del passeig és una oportunitat que, encara que ens obliga a accelerar els processos de participació i administratius, no hem de deixar passar per pura responsabilitat”. Això implicarà una considerable reducció dels costos i de les molèsties al veïnat i a l’hostaleria.

La voluntat de participació de l’equip de govern també queda palesa en el fet que el plec de condicions per a la redacció del projecte, que es publicarà en breu, estipula que als 30 dies de rebre l’encàrrec, l’equip redactor haurà de lliurar un esborrany per tal de poder introduir els matisos que es consideren oportuns.

Des de l’equip de govern, conclou, “estem treballant per encaixar totes les peces i fer de les necessitats que vagen sorgint una oportunitat de millora en altres zones del nostre poble”.

Pin It on Pinterest