Select Page

Els alumnes de l’IES Bellaguarda han representat hui un debat parlamentari dins del projecte europeu Escoles Ambaixadores pel qual treballen per a estimular el coneixement d’Europa i la participació europea entre els joves.

 

El Centre Social ha acollit la representació d’aquest debat parlamentari realitzat i dirigit per l’alumnat. Els alumnes participants van triar com a tema a debatre la covid-19 a Europa i han defensat diferents postures segons el discurs dels partits polítics europeus que se’ls havien assignat. A l’acte ha assistit la regidora de Projectes Europeus, Maria. A. Laviós.

L’IES Bellaguarda forma part del projecte Escoles Ambaixadores des de setembre de l’any 2021 amb l’objectiu de donar a conéixer Europa i les seues institucions entre l’alumnat. Entre les activitats que han anat realitzant en el centre destaca la representació de debats parlamentaris com el que s’ha celebrat hui. Aquesta activitat, ha sigut premiada i reconeguda pel programa com a bona pràctica.

A més, els alumnes i alumnes del centre han dissenyat i construït un InfoPoint per a l’IES. Aquest punt d’informació consisteix en un lloc on l’alumnat podrà informar-se sobre notícies europees, connectant així Altea i l’IES Bellaguarda amb l’actualitat europea.

“L’organització d’activitats com aquest debat és molt positiva, no sols per posar en coneixement temes d’interés, sinó perquè són una ajuda per al dia de demà quan els joves hagen d’enfrontar-se a entrevistes o situacions de la vida laboral en les quals hagen de defensar cara a cara les seues postures. Des del departament de Projectes Europeus ajudem i fem costat a l’IES Bellaguarda en aquesta iniciativa que s’ha desenvolupat amb èxit durant aquests anys”, ha finalitzat Maria. A. Laviós, regidora de Projectes Europeus.

 

Pin It on Pinterest