Select Page

L’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha participat en la reunió mantinguda pel Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, CCIMB, en què s’han perfilat els detalls de la propera trobada de dones que tindrà lloc el 9 de març a Finestrat.

“Es tracta d’una trobada que es celebra anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que va variant el lloc de la seua celebració per a que es puga estar a tots els pobles que composen el CCIMB, amb l’objecte de reivindicar més i amb la força que fa aquesta unió, les mateixes oportunitats i drets per a dones i homes i visualitzar cóm s’estrenyen els llaços entre la comarca en aquest tipus d’accions”; ha explicat l’edil d’àrea alteana.

El CCIMB està integrat pels ajuntaments d’Altea, Benidorm, La Nucia, La Vila Joiosa, Callosa d’en Sarrià, Polop, l’Alfàs i Finestrat.

Pin It on Pinterest