Select Page

Més de 300 racions d’arròs s’han servit amb el Show Cooking elaborat per Florencio Cano del Restaurant La Capella d’Altea

Altea ha cobrat un especial protagonisme hui a Fitur amb la presentació d’alguns dels projectes tecnològics que en aquests moments estan en marxa en el municipi, com és Visit Altea i les millores que ha patit aquesta web. A més, s’ha fet la presentació de l’oficina Film Office amb la qual es vol facilitar la feina a les moltes produccions audiovisuals que es realitzen al municipi.

La regidora de turisme, Anna Alvado, ha fet de conductora de l’acte de presentació a FITUR, destacant l’oferta variada i diferenciada que ofereix la localitat anualment. Segóns Alvado, “enguany hem realitzat fullets on es pot vorer la gran oferta gastronòmica, d’allotjament i del sector nàutic que tenim a Altea”. Per a Anna Alvado les modificacions realitzades a la web Visit Altea permetrà al visitant a trobar més fàcilment informació sobre Altea. Pel que fa al sector nàutic; Altea es Mar es convertirà en un portal experiencial que parlarà del sector nàutic alteà amb l’objecte de fer-lo més atractiu amb la finalitat de que arribe a més gent incloent un directori i etiquetatge del sector.

En el transcurs de la presentació d’Altea a FITUR, en el Video Wall del Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant, l’edil de turisme Anna Alvado ha  conduït l’acte, així com ha donat a conéixer els tres fullets editats per a l’ocasió, un dedicat a l’allotjament, un altre al sector nàutic i un tercer a la gastronomia local.

Per una altra banda, el tècnic municipal en Noves Tecnologies i Comunicació, Toni Alós, ha parlat de la feina realitzada per executar i modernitzar els portals turístics, “s’ha realitzat un estudi previ a les modificacions dutes a terme en Visit Altea, per saber què és el que li interessa a la gent i poder oferir”. Segons Alòs, “com trobar oferta d’allotjament, restaurants, què fer, com arribar i notícies relacionades amb la localitat, són els aspectes més demandats pels usuaris de Visit Altea. Per eixe motiu, tenint en compte això la mateixa portada del web ja ofereix aquesta informació”.

A més, Toni Alós s’ha referit al projecte Film Office, que d’ací a poc temps comptarà amb una oficina a Altea per a facilitar els tràmits a aquells que vullguen fer dels carrers i espais alteans un plató per la gravació dels seus productes.

Finalment l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha tancat el torn d’intervencions en la presentació. En paraules de l’alcalde, “Altea té, com molts dels municipis del País Valencià, sol, platja, festes, cultura, gastronomia, entre molts atractius, però Altea ofereix un plus a tota aquesta oferta, i això és el que venim a potenciar”. Segons Llinares, “tenim una preciosa badia amb una amplíssima oferta nàutica, molts serveis, molt variats i de qualitat, a més d’una destacada gastronomia i un patrimoni únic. Qualitats que ens diferencien i que vam mostrar a FITUR “.

Per finalitzar, el primer edil alteà ha volgut destacar que “Altea és un poble que tracta de viure de la seua singularitat, i en són moltes les que fan que Altea estiga situada entre els 10 municipis més bonics d’Espanya i espere que Altea seguisca apareixent en eixe llistat de ciutats “Top”, afegia Jaume Llinares.

Per acabar el dia gran d’Altea a FITUR, ha tingut lloc com una demostració i degustació d’un magnífic arròs a banda, elaborat i cuinat pel Restaurant alteà “La Capella”. Amb el seu gerent Florencio Cano al cap, han servit més de 300 racions d’arròs que hi ha deleitat al nombrós públic que esperava poder gaudir del “Show Cooking” alteà a Madrid, que ha comptat amb la col·laboració de la nutricionista alteana Ana Zaragoza, que ha explicat en públic les grans venteges dels productes locals i la dieta mediterrània.

Pin It on Pinterest