Select Page

El cantautor i narrador oral alteà, resident a Mèxic, finalitza la seva gira a Altea amb un concert i dues contacontes

 Aprofitant les festes nadalenques i la seua visita familiar a Altea, Alejandro Zaragozí ha presentat als seus paisans, amb l’organització conjunta de les regidories de Cultura i Educació, els projectes que des de fa sis anys desenvolupa a Mèxic, com són el seu pròxim disc “Sin Vacio” i “Ricocuentos “.

Com a cantautor, Zaragozí ha ofert un concert a l’auditori del Centre Social d’Altea, on ha fet un repàs de les cançons que l’han acompanyat durant aquests deu últims anys de trajectòria artística i algunes de les cançons que formaran part del disc que veurà la llum durant 2018. Ha estat acompanyat a l’escenari per Gorka Capel, guitarra; Alfonso Sempere, baix; Emilio Mora, percussió i Joel Sempere, saxofo. A la cita va acudir l’alcalde d’Altea Jaume Llinares i el regidor de Cultura Diego Zaragozí, a més dels seguidors de l’artista nòmada, qui va finalitzar cantant en valencià “Siga on siga”, cançó que formarà part del disc.

En la seua faceta com a narrador oral, acompanyat de la també narradora mexicana Ame Lara, va dur a terme dues presentacions; una al Centre Cultural d’Altea la Vella el passat 28 de desembre i l’altra a la vesprada d’ahir dimecres a la Biblioteca Municipal d’Altea, a la qual va acudir la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. Nens i nenes de totes les edats van gaudir dels contes, cançons i l’humor de Ricocuentos.

“Altea m’ha rebut amb molt d’afecte i m’he sentit acompanyat com mai abans. Vull agrair el suport que m’ha brindat l’Ajuntament, a través de les regidories de Cultura i Educació, per creure en mi i donar-me l’oportunitat de que la meua gent conega el que faig a l’altre costat de l’Atlàntic “. Ha declarat l’artista en finalitzar les seues actuacions a Altea.

Pin It on Pinterest