Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha acomiadat hui al president de la Generalitat, Ximo Puig, i els membres del Consell en la finalització del Seminari de Govern – Hivern 2022 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Vila i Altea.

“Estem molt contents i agraïts del pas del Consell per Altea. És destacable que isquen de València i visiten les comarques, i els agraïm que hagen triat Altea per a aquest seminari. Gràcies a això hem pogut compartir moments amb els membres del Consell que una vegada més han demostrat la seua proximitat i han escoltat els nostres projectes. Una oportunitat per a difondre el nom d’Altea i mantindre la bona relació amb el govern i aconseguir tot allò que volem per al nostre poble”, ha comentat l’alcalde.

Després de la roda de premsa de acomiadament, celebrada a casa Gadea, Llinares ha mostrat als membres del Consell el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez- Cutillas, on es mostra la vida i l’obra de la il·lustre escriptora.

Pin It on Pinterest