Select Page

El fins ara rector d’Altea, José Abellán exercirà el seu Ministeri en una nova destinació per motius de reorganització de la Diòcesi d’Oriola. Per tal motiu, després de 7 anys al front de Nostra Sra. Del Consol d’Altea, Abellán ha volgut acomiadar-se de les autoritats municipals i agrair-li a la ciutadania alteana, representada per Alcalde, la seua gratitud davant el tracte rebut.

José Abellán acabarà el seu exercici a Altea el 28 de setembre, de manera que encara presidirà les celebracions religioses de les pròximes festes d’Altea i s’incorporarà al seu nou destí, la Parròquia de Santiago Apòstol d’Albatera, el dissabte 2 d’octubre.

Per la seua banda, el primer edil, Jaume Llinares ha donat les gràcies al rector per la intensa dedicació a Altea que José Abellán ha mostrat en tot moment. “Ha dedicat molt temps als alteans i alteanes; ha procurat el benestar dels ciutadans; ha contribuït activament al desenvolupament de les festes i també ha treballat dur per mantenir el patrimoni”. Ha ressaltat l’Alcalde.

D’entre les moltes accions i projectes que en estos anys ha dut a terme José Abellán destaca la creació de nous grups parroquials i la Junta Major de Confraries; a més de la incorporació de les noves tecnologies i xarxes socials a l’activitat parroquial que ha permès que esta arribe a milers de fidels. Tal és així que el web de la parròquia, https://nuestrasenoradelconsuelo.wordpress.com/ rep diàriament centenars de visites procedents de tot el món a les seues diferents seccions.

En esta última visita de José Abellán a l’Ajuntament d’Altea com a rector del municipi, han estat també presents els regidors Vicenta Pérez i Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest