Select Page

En la vesprada d’ahir, uns 300 corredors en categoria absoluta van participar en la cursa Sant Silvestre d’Altea, que a més, per primer any comptava amb proves infantils de 0 a 5 anys; de 6 a 10 anys i d’11 a 15 anys amb recorreguts de 200, 500,  i 1.500 metres, respectivament.

Entre les 19:00 h i les 20:00 h tenia lloc les carreres de les categories infantils, amb una participació destacada, i a les 20:00 h. es donava l’eixida a la prova estrella de la Sant Silvestre. Un any més les disfresses van ser variades i divertides, amb una marca aquesta carrera popular nadalenca, en la que van participar corredors de tota la comarca.

Malgrat el fred que regnava en l’ambient, la participació va ser alta i els vencedors de la categoria absoluta van ser, en masculina, Juan Antonio Fernández amb un temps de 12 minuts i 44 segons, Aitor Cabezas, en segona posició, i Victor Manuel Pérez tercer. En categoria femenina, Gemma Ann Selby era primera amb un temps de 15 minuts i 52 segons, Aila Fuster era segona, i Estela Ortuño, tercera.

La iniciativa, organitzada per Adrenalín Sport ha comptat amb la col·laboració de l’àrea de Joventut i Esports, regida per Pere Barber, que va participar en el lliurament de premis. Barber valorava molt positivament l’activitat, per la seua organització i participació, i que ha suposat un brillant tancament de l’any esportiu.

Pin It on Pinterest