Select Page

De tot un èxit es pot qualificar l’esdeveniment zombi que va tenir lloc a Altea el passat dimarts 31 d’octubre. La Gimcana Zombie, com així es descriu l’activitat, va triplicar les inscripcions respecte a la segona edició.

En aquesta tercera cita, la temàtica era especial i no només hi va haver zombies deambulant pels carrers, també un altre tipus de criatures terrorífiques es van passejar per Altea amb l’objectiu d’espantar als participants i també als curiosos que no van voler perdre aquesta trobada d’oci que aglutina proves, por, agilitat, puzles i moltes sensacions.

Des de l’organització, Sebastián Gómez valorava molt positivament l’activitat i alhora que comentava que “ha estat una edició tranquil·la en la qual no s’han hagut de lamentar caigudes ni lesions”.

Gómez ha agraït a la regidoria de Joventut i l’Ajuntament en general la cessió d’infraestructura que permet aquest tipus d’esdeveniments.

“Ens agradaria repetir, coneixem Altea i creiem que és una activitat d’oci alternatiu que cobreix les necessitats d’un perfil d’edat, d’entre 20 i 40 anys, que no té moltes coses a fer i aquesta és una més”, ha conclòs Sebastià Gómez.

Per la seua banda, el regidor de Joventut, Pere Barber, també qualificava amb bona nota el transcurs de l’esdeveniment, així com explicava que “amb la gimcana zombie de la nit, la festa per a adolescents que va tenir lloc al Centre Juvenil i la tarda per a nens al poliesportiu es tancava el cercle d’activitats organitzades des de l’àrea de Joventut per commemorar el Halloween”.

Pin It on Pinterest