Select Page

Altea es troba per damunt de la mitja de la Comunitat Valenciana en el reciclatge d’envasos i cartó. Així ho anunciava Roque Ferrer, edil d’Infraestructures, qui ha avançat que en dos anys s’està incrementant la massa recollida per habitant, en un 61’32% d’envasos lleugers, un 69’59% de paper/cartó i un 4% de vidre.

Ferrer ha manifestat que aquest fet ha sigut possible gràcies a la gran labor que està realitzant-se en qüestió de reciclatge, primerament la ciutadania, tant com per part del mateix Ajuntament així com per part de les persones treballadores de la PDM, el que ha ajudat l’ampliació del nombre de contenidors de reciclatge al llarg d’aquesta legislatura. En total han sigut 150 fins ara, dels quals 60 contenidors de 3m3 i 10 contenidors de 4’5m3 per a envasos, així com un total de 80 per paper i cartó (70 de 3m3 i 10 de 4’5m3) o arribant fins als 131 iglús de 3 m3 per a reciclar vidre.

També, la ubicació dels mateixos en llocs estratègics i accessibles per a tothom i les campanyes de conscienciació i de la importància de reciclar que s’han realitzat.

Però Roque Ferrer també ha volgut destacar que la ciutadania és la principal protagonista, qui realment ho ha fet possible, ja que segons ha declarat “que Altea siga davantera en l’ús del reciclatge en la Comunitat Valenciana és un aconseguiment de totes i tots els alteans, gràcies a elles i ells ha sigut possible”, d’aquesta manera amb la separació de residus en origen la ciutadania alteana està aconseguint reduir els materials que van a parar a l’abocador, ubicat al Campello.

Pin It on Pinterest