Select Page

Les regidores d’Educació i de Cultura presentaven ahir l’exposició de fotografies a la Biblioteca Pública d’Altea del macroconcert “Com sona l’Eso”; trobada anual d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics de tota la Comunitat Valenciana, Balears i Catalunya que, després de treballar a les aules de música van fer un concert al mes de maig a Altea on van participar 2000 alumnes, 100 d’Altea d’entre 12 i 17 anys juntament amb els seus professors.

L’exposició romandrà a la Biblioteca Municipal fins al 3 de novembre, i ja hi ha visitat les ciutats de València i Castelló en les darreres setmanes.

Tant Vicenta Pérez com Diego Zaragozí es mostraven molts satisfets d’haver aconseguit que Altea fora enguany –dins dels actes del 4t Centenari de la Carta Pobla— el lloc elegit per a aquest concert tan espectacular. Durant 4 dies els alumnes van viure i conviure al poble d’Altea on les relacions personals a través de la música, el ball i el cant són el nexe d’unió i convivència.

Pin It on Pinterest