Select Page

Des de la Consellería D’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climátic i Desenvolupament Rural, ens traslladen la resolució de la Directora General de Prevenció d’Incendis Forestals, sobre la modificació del període de cremes per a tardor 2017.

Segons la citada resolució, l’absència acumulada de precipitacions, acompanyada d’elevades temperatures de les últimes setmanes, i que no es preveuen canvis per als propers dies, és pel que s’estima que les condicions de perill d’incendis no han remès prou i que, amb vista a aconseguir una més eficaç prevenció dels incendis forestals a les muntanyes o terrenys forestals de la Comunitat Valenciana, es considera convenient ampliar el període de restricció de cremes establert en la Resolució de 12 de maig de 2017 citada.

Conforme a aquesta resolució informem que el període extraordinari de cremes que a Altea comprèn de l’1 de juny al 16 d’octubre, s’amplia fins al 29 d’octubre inclusivament.

Això suposa que les “Zones d’Alt Risc”, que comprenen els polígons 1, 2, 3 i 4 no estan autoritzades a cremar. I a les Zones de Baix Risc s’autoritzen de forma extraordinària la crema de nespres i varietats tardanes de cítrics de dilluns a dijous fins a les 11:00h.

Des de la regidoria de Medi ambient i Agricultura i Pesca agraïm la col•laboració ciutadana imprescindible per al bon ús del foc i la prevenció dels incendis. Prevenció necessària si volem preservar els nostres espais naturals i la nostra riquesa.

Pin It on Pinterest