Select Page

Dimarts passat tenia lloc a la Casa de la Cultura la reunió destinada a comerciants d’Altea i Altea la Vella per tractar alguns temes importants per al sector, com la propera campanya comercial de Nadal.

Els comerços participants van poder valorar les diferents iniciatives proposades per a aquest any, algunes que pel seu èxit repeteixen i altres noves. Des de l’àrea de Comerç la seua responsable Anna Alvado, posava sobre la taula activitats als carrers, com tallers, jocs i inflables, que aniran unides a una gran campanya de promoció tant a les xarxes socials, com en els mitjans de comunicació, premsa i ràdio.

Anna Alvado comentava que, “com tots els anys, a més de la visita del Pare Noel, els comerços d’Altea i Altea la Vella podran sumar-se al concurs d’aparadors, dotat de tres premis. Un 1r de 500 €, un 2n de 350 € i un 3r de 150 € “.

En el transcurs de la reunió la regidora apuntava que també es repartiran les bosses reutilitzables amb l’eslògan “Comerç d’Altea, 1000 Botigues 1000 Motius”, en diversos idiomes, elegides en l’última reunió de comerciants. Aquestes bosses seran finançades al 50% per la Regidoria de Comerç, que enviarà mail als comerciants perquè indiquen quantes bosses desitgen

A més, Anna Alvado aprofitava la reunió per presentar al sector comercial alteà l’esborrany del Pla de Dinamització Comercial que es troba en la seua última fase de desenvolupament, així com informar de la valoració realitzada per habitants i turistes sobre l’oferta comercial existent. “En aquests moments l’estat d’execució del pla es troba en la seua última fase, on es realitzaran 30 diagnòstics de competitivitat comercial per conèixer en detall el perfil i nivell competitiu del comerç a Altea”, apostava la responsable municipal de Comerç.

Alvado recordava als assistents que encara segueix en marxa la campanya del Bo Escolar, amb quasi de 400 participants i que finalitzarà el 5 d’octubre.

Respecte al sector hostaler, l’àrea de Comerç informava que s’està acabant de concretar l’última de les quatre jornades gastronòmiques que han tingut lloc aquest any, “Fruits de la Tardor”. La reunió amb els participants es realitzarà el proper dijous a les 9:30 a l’Ajuntament.

Per concloure, Anna Alvado mostrava la seva satisfacció davant la nombrosa assistència a la reunió i agraïa, com sempre, la seva participació en qüestions tan importants per al sector comercial local.

Pin It on Pinterest