Select Page

La regidoria de Cultura ha informat de la programació musical que en les properes setmanes tindrà lloc al Centre Cultural d’Altea la Vella. Com indica l´edil Pepa Victoria Pérez, són 4 concerts de diferents estils els que podran gaudir els amants de la música a partir d´este dissabte 15 de juliol amb el Festival de Bandes de les Festes de Santa Anna, organitzat per la Societat Recreativa Musical de Altea la Vella.

El programa del Festival de Bandes estarà interpretat en una primera part per la S.M. La Lira de l’Alfàs del Pi i una segona per la pròpia SR Musical d’Altea la Vella.

El dia 30 de juliol el torn és per a la música de corda. Concert a càrrec de la Rondalla Monte de la Sal del Pinós i l’orquestra de Pols i Pua de la SF Alteanense.

El 5 d’agost la protagonista tornarà a ser la música de banda amb el Concert d’Estiu tradicional de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella.

I el 6 d’agost serà la música de cor la que inunde l’escenari del Centre Cultural d’Altea la Vella amb la Coral Amics de la Música de Callosa d’Ensarrià i la Coral de la SFA.

Segons les dades aportades per la regidora, tots els concerts se celebraran a les 20 h amb entrada lliure i gratuïta, limitada a l’aforament de l’auditori.

Pepa Victoria Pérez convida els veïns d’Altea la Vella, Altea i amants de la música que no es perden estes cites que segur que faran les delícies dels presents.

 

Pin It on Pinterest