Select Page

Hui comença el període de lliurament de sol·licituds per a la llar d’infants pública

En el matí d’ahir, al Saló d’Actes del Centre Social, tenia lloc la reunió informativa anunciada per la regidoria d’Educació amb motiu de l’obertura en breu de l’Escoleta Mini-Món. Durant la reunió l’edil d’àrea ha remarcat els terminis a complir pels interessats, sent el primer d’ells del 3 al 13 d’octubre corresponent al lliurament de sol·licituds en la pròpia llar d’infants.

Segons les dades facilitades per Vicenta Pérez, les llistes provisionals eixiran el dia 16 d’octubre i durant aquest dia i el següent, 17 d’octubre, es podran dur a terme les reclamacions. La publicació de la llista definitiva tindrà lloc entre el dia 18 i 19 i la formalització de la matrícula serà del 23 al 25 del present mes en la pròpia Escoleta, en horari de 9:00 a 14: 00h.

La regidora d’Educació ha explicat que Mini-món obrirà el seu curs escolar dijous 26 amb dues jornades de portes obertes. Durant el període de matriculació, la directora de l’escola infantil, informarà sobre les reunions que es duran a terme amb els pares i mares dels nens / es matriculats / es.

“Finalment la capacitat de l’Escoleta serà de 94 nens perquè, en un principi s’havia valorat que haguessen dues aules per curs, però s’ha decidit que hi haja una aula de 0 a 1 anys, d’1 a 2 dues aules i de 2 a març 3 aules, de manera que com la ràtio augmenta d’1 a 2 anys, respecte a la de 0 a 1, al final podrà haver fins a 94 nens dels 81 que hi havia previstos “; ha puntualitzat la responsable municipal d’Educació.

“Estem molt contents per l’obertura de l’Escoleta Municipal aquest mateix mes d’octubre i pense que és una alegria per als alteans i alteanes perquè per fi anem a comptar amb aquest servei que ha estat tant de temps parat i aquest curs, com ja vam anunciar, es posa en marxa. Pensem que és molt positiu per al nostre municipi “; ha declarat Vicenta Pérez.

En el transcurs de la reunió, a la qual ha assistit multitud d’interessats, Vicenta Pérez ha estat acompanyada per la directora de l’Escoleta Alicia Amor i la Inspectora d’Àrea, Mari Carmen Fernández.

Pin It on Pinterest