Select Page

Per conmemorar la Setmana del Major, des de les Regidories d’Educació i Benestar Social es posa en marxa el concurs “cuinen els majors”, dirigit a les persones majors de 60 anys. La activitat tindrà lloc el dimecres 11 d’octubre a l’Aula de Cuina Municipal a partir de les 9. El concurs té per objecte  mantindre i mostrar la nostra cuina autóctona i tradicional.

Els interesats en participar deuran tindre mes de 60 anys; es podrá participar de forma tant individual com en parella; els/les concursants hauran de participar el.laborant una recepta  escollint entre salat o dolç.

De salat podrán fer coca farsida, coca a la llumà, guisao de ternera, cruet de peix, puxero amb pilotes, arrós amb fessols o marinera.

De dolç podrán triar entre pastís de moniato, mantecats, mona, coca maria, bunyols  de carabassa o tortà d’ametla.

Les inscripcions s’hauràn de formalitzar al Centre Social abans del divendres 6 d’octubre a les 14:00 h fent constar  nom i cognoms, telèfon de contacte, assenyalar si es concursa en la modalitat individual o en parella i amb quina recepta participaran.

Els ingredients estarán a disposició dels participants el mateix dia del concurs (11 d’octubre) l’Aula de Cuina i el jurat estarà format per un representant de cada grup polític de l’Ajuntament d’Altea, Regidora d’Educació, Regidor de Benestar Social i un cuiner profesional ien el apartat de premis es farà entrega d’un diploma participatiu a cada concursant i un detall als guanyadors o guanyadores, que serán a més els qui faran de cuiners o cuineres en posteriors cursos de cuina mostrant així, no tan sols les seues dots culinàries, sinó  també ensenyant els secrets de la nostra cuina tradicional.

Bases Concurs – Cuinen els majors

Pin It on Pinterest