Select Page

La tercera edició del Fesporrat va tancar dissabte amb un èxit de participació, prop de 2.000 persones van gaudir de la música en directe de Zoo, Auxili, Pupil-les i Seguirem.

Els quatre grups van marxar molt feliços per la culminació del Festival. Cal destacar que no hi va haver cap incident, tot i haver-hi més gent de la prevista. La Regidoria de Joventut s’esperava poc més d’un miler d’assistents i finalment la quantitat va fregar els 2.000. “Hem augmentat un any més l’assistència al Fesporrat i ens posem ja a treballar en la propera edició” declarava Pere Barber.

El regidor de Joventut es mostrava satisfet al tancament d’aquesta tercera edició, “estem molt contents de l’acollida que ha tingut un any més. Al principi estàvem un poc inquiets, però en els últims dies la gent ha respost de manera excepcional i estem molt satisfets”.

Pin It on Pinterest