Select Page

Altea va acollir ahir, diumenge, la tradicional marxa d’Anémona Marina Baixa, associació que celebra el seu vinté aniversari, i que una vegada més tiny de rosa la localitat alteana, sensibilitzant la lluita contra el càncer de mama, així com la resta de càncers ginecològics. Aquesta marxa, que feia dos anys que no se celebrava per la pandèmia, va reunir a prop de 1.000 persones.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, al costat de membres de corporació i altres autoritats locals, van donar suport a aquesta marxa. L’edil afirmava: “teníem moltes ganes de tornar a celebrar la marxa contra el càncer, ja que està sempre en la nostra agenda i en la de tots els alteans i alteanes”.

La marxa començava a les 9.30 h des de la porta de l’ajuntament, direcció al Pont de Montcau, baixant fins a la platja, per a recórrer part del passeig marítim fins a la Via Verda, on es va passar la carretera Nacional, per a arribar fins a Vila Gadea. Allí els esperava la zona d’avituallament, amb fruita i aigua per a reposar forces i descansar abans de tornar de nou a la plaça de l’ajuntament, comptant, a més, amb música de batucada i una barra amb beguda i menjar.

L’organització de la marxa ha volgut agrair a tots els participants, als comerços locals que van participar i a l’Ajuntament d’Altea, per fer realitat un any més aquest dia. Igual que el regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, qui també se sumava a aqueixos agraïments, afirmant que “ha sigut tota una satisfacció veure al municipi d’Altea bolcat en aquest esdeveniment, que un any més torna a batre rècords de participació. Per això, només puc tindre paraules de gratitud per a tots els participants, per a l’Associació Anémona i per a totes les entitats col·laboradores”. A més, afegia que “és tota una sort poder comptar a Altea amb l’Associació Anémona, que tanta ajuda ofereix, no sols als qui pateixen la malaltia del càncer, sinó que també als seus familiars o cuidadors, per això és tan important continuar donant-los suport i reconéixer la magnífica labor que diàriament realitzen de manera totalment altruista”.

Pin It on Pinterest