Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, ha entregat 1.667.941,15 euros en ajudes a l’empresariat del municipi durant aquest any. Aquestes ajudes, repartides entre diferents sectors afectats per la pandèmia de la covid-19, provenen de les subvencions de l’Ajuntament, i les oferides per la Diputació Provincial d’Alacant i la Generalitat.

“Estem molt orgullosos del treball realitzat durant aquest any per a ajudar a les empreses i entramat autònom del nostre municipi. Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació s’ha fet un gran esforç perquè es poguera repartir tot el pressupost destinat a aquestes ajudes, elaborant unes bases clares, facilitant de la major manera la documentació amb guies i vídeos fets per a una millor comprensió i així, d’aquesta manera intentar que el màxim de sol·licituds fora aptes. Ressaltar que aquest treball minuciós ha sigut possible també gràcies al personal contractat en els programes Ecovid. Són temps difícils, però continuem treballant per l’ocupació a Altea i per la recuperació econòmica en estret contacte amb l’empresariat i els seus representants”, ha comentat Mari. A. Lavios, regidora de Foment de l’Ocupació.

Els diners repartits procedien de tres institucions: 857.450,63€ de la Generalitat, 308.682,22€ de la Diputació Provincial i 205.788,15€ de l’Ajuntament. Entre elles es troben les Ajudes Parèntesis, englobades dins del Pla Resistir 2021 de les quals es van aprovar 434 sol·licituds; 266 per a sectors prioritaris i 168 per a sectors especialment afectats per la pandèmia i les mesures preventives implementades.

219 van ser les sol·licituds acceptades per a les ajudes per a minimitzar l’impacte de la covid-19 sobre l’empresariat autònom i pimes, dividides en sector turístic i generals. Es va repartir 171.625,47€ al sector turístic i 124.349,15€ a la resta.

 

Pin It on Pinterest