Select Page

Amb motiu de la pròxima obertura de l’Escola Infantil de Primer Cicle, Mini-Món, la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, recorda que el pròxim dia 2 d’octubre, a les 12 hores, tindrà lloc al Saló d’Actes del Centre Social la reunió informativa de la Comissió d’Escolarització on es donaran a conèixer els detalls sobre l’obertura de les instal·lacions d’este centre infantil d’educació de 0 a 3 anys, el procés d’admissió i de matriculació.

La responsable d’Educació ha puntualitzat que ‘’s’està treballant molt perquè en el termini més breu possible el centre infantil de primer cicle Mini-Món estiga en ple servei, en la seua escolarització i en el seu servei de menjador’’.

L’escoleta infantil Mini-Món, de titularitat de la Generalitat, garantirà l’educació pública gratuïta de 0 a 3 anys per als més de 80 xiquets i xiquetes que podran gaudir d’este servei.

Pin It on Pinterest