Select Page

La cloenda dels cursos esportius d’estiu es va celebrar divendres passat en la que va ser una festa de comiat amb tots els xiquets i xiquetes que han participat. Les escoles han comptat amb més de sis-centes inscripcions superant en nombre els inscrits de l’any passat. “Ha sigut un dels estius amb més participació” ha declarat el regidor d’esports i joventut, Pere Barber.

La cloenda va comptar amb inflables aquàtics i amb les diverses exhibicions dels esports oferts durant l’estiu. A les 20.00 hores finalitzava la cloenda amb l’exhibició de gimnàstica rítmica del club local i de clubs d’altres pobles de la comarca.

Els esports més demandats durant l’estiu han sigut la natació, amb més de dos-cents inscrits, seguit dels esports d’equip entre els quals predominen el bàsquet, futbol, ​​handbol, voleibol i futbol sala.

També destacar la presencia de molts joves en hípica, segona activitat amb major nombre de participants. La varietat de les activitats ha estat del gust de tots amb, per exemple, més de 30 intrèpids que s’han llançat al mar per iniciar-se en la vela, altres han triat arts marcials com l’hapkido i fins i tot alguns joves han decidit passar un estiu relaxat fent ioga.

Les activitats han tingut lloc durant els mesos de juliol i agost, i han estat qualificades per Pere Barber com un èxit, “seguim creixent i veient com els cursos es mantenen i compten amb molta demanda, i cada any podem oferir més alternatives perquè els joves practiquen esport durant l’estiu”.

Finalitzada la present edició d’estiu ja s’estan rematant els últims detalls de les escoles esportives d’hivern i en breu es presentarà la nova oferta, “no hi haurà grans canvis, això sí, tindrem novetats que avançarem en breu” ha declarat Pere Barber. A partir de mitjans de mes començaran les inscripcions i a l’octubre es posaran les activitats en marxa.

 

Pin It on Pinterest