Select Page

El municipi serà la seu de la gran festa de l’handbol base de la Comunitat Valenciana.

El dissabte 29 d’abril, el Palau d’Esports Vila d’Altea serà l’escenari de les Finals de Jocs Esportius per a la temporada 2022-2023. Tindran lloc vuit partits en una única jornada, que serà la gran festa de l’handbol base de la Comunitat Valenciana. Així ho informa l´edil d´Esports, Pere Barber.

Com explica el responsable municipal dʼEsports, es tracta dʼun format innovador que concentra les trobades de les categories infantil i cadet, tant masculina com femenina, en un mateix dia. El dissabte 29 d’abril, els 16 millors equips de la Comunitat Valenciana es donaran cita a Altea a la recerca del ceptre autonòmic i la classificació per a la fase sector del Campionat d’Espanya.

D’esta manera, Altea tornarà a ser l’epicentre de l’handbol, com ja va passar al mes d’octubre amb la celebració del GHT Escandibèric Vila d’Altea que va acollir les Guerreres Juvenils o el gener amb la disputa del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2023.

Més de 12 hores d’espectacle amb vuit partits de forma ininterrompuda des de les 9 del matí al costat de la fan zone exterior on estarà present l’activitat “4×4 Street Handball”, el circuit ludic esportiu de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana ( FBMCV) que treu l’esport al carrer per gaudir dels més xicotets.

Un gran esdeveniment que comptarà amb el suport d’Altea Life Real Estate. L’agència immobiliària, referent a la província d’Alacant, se suma a les Finals de Jocs Esportius com a patrocinador principal de l’esdeveniment fruit del seu acord amb la FBMCV.

Pedro Fuertes, President de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, agraeix “el compromís i aposta decidida de l’Ajuntament d’Altea, especialment del seu alcalde Jaume Llinares i el regidor d’esports Pere Barber, per acollir grans esdeveniments en una localitat que sempre ha viscut l’handbol d’una manera molt especial” i destaca “la implicació del CE Villa Blanca Altea i la seua presidenta Selina Krijt a cada acció que impulsem”.

En nom de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber dóna les gràcies a la FBMCV per haver triat Altea per al desenvolupament d’esta festa de l’handbol base i recorda que “allotjar esdeveniments d’aquest calibre, a més de servir com a impuls de l’esport, en aquest cas el handbol, reporta altres beneficis al municipi com són el consum i les pernoctacions”.

Finalment, Pere Barber convida la ciutadania d’Altea a gaudir de l’esport base a la jornada del 29 d’abril.

Pin It on Pinterest