Select Page

Després de l’èxit aconseguit en el primer curs “Cuinem Bàsics de Convivència”, organitzat per la Regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament d’Altea fa uns dies, s’ha posat en marxa una segona edició que es realitzarà del 4 al 8 de setembre, en horari de 10 a 12.30 hores.

De nou estarà enfocat a joves estudiants que han finalitzat els seus estudis de l’ESO, nascuts entre els anys 1998 i 2001, i que té previst continuar amb la seua formació acadèmica el pròxim curs 2017/2018.

Segons la Regidora d’Educació i Igualtat, Vicenta Pérez, la continuïtat d’aquest curs és molt positiva, “estem molt contents per posar de nou en marxa aquest curs, després del bon resultat aconseguit en el primer que varem realitzar”. Per a Vicenta Pérez, la iniciativa és fonamental per als joves que puguen realitzar aquest curs, “molts d’ells es van a independitzar per a seguir els seus estudis fora d’Altea, i els permetrà poder fer els seus propis plats i tenir els seus primers coneixements en cuina”. A més segons l’edil, “és prioritari fomentar l’ensenyament en igualtat en tots els àmbits, per açò dins de les nostres polítiques d’igualtat és important que xics i xiques participen de la mateixa forma en les labors de la cuina, tant en la seua neteja com en l’elaboració de les receptes”, va destacar Vicenta Pérez.

Per la seua banda, Khris Jaime Gallart, que tornarà a impartir aquest curs, ens explicava que durant el mateix s’elaboren cinc receptes bàsiques perquè aprenguen diferents maneres de cuinar, en les quals es treballarà amb proteïnes i carbohidrats. Segons la professora del curs, “s’expliquen diferents tècniques culinàries i sobretot pretenc que puguen gaudir amb el que fan i puguen aprendre. La nostra primera experiència en el primer curs va ser molt bona, són joves molt atents, inquiets, però amb moltes ganes d’aprendre”, va destacar Khris Jaime.

Recordar que les sol·licituds per a la inscripció del curs es poden lliurar en el departament d’educació, en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea, fins a divendres que ve 1 de setembre. Les places són limitades i s’atendran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant la igualtat d’assistència entre xiques i xics

Pin It on Pinterest