Select Page

La tanca publicitària situada en el mur del càmping Cap Blanch torna a estar operativa. Dimecres passat, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea va reposar el vinil tematizat, centrat en la promoció de l’oferta nàutica d’Altea.

Com ha explicat la pròpia edil de Turisme, Anna Alvado, la tanca va resultar danyada després del temporal del passat mes de gener, sent reparada pel propi càmping i encarregant-se la Regidoria de Turisme del vinil publicitari, en aquest cas promocionant la nostra oferta nàutica i sota el seu lema #Alteaesmar.

L’edil de turisme d’Altea, Anna Alvado ha agraït a Vicente Ibáñez, del càmping Cap Blanch, la seua col·laboració en el manteniment d’aquest suport publicitari situat en un enclavament estratègic, en la carretera del Albir, entre Altea i l’Alfàs del Pi, que és transitat per milers de visitants durant tot l’estiu.

Pin It on Pinterest