Select Page

Més de 22.000 persones van passar per la Tourist Info d’Altea l’any passat i enguany s’espera superar esta xifra perquè les previsions són molt optimistes.

 

L’Oficina Municipal de Turisme d’Altea celebrava el passat dilluns el seu 25 aniversari amb un acte que va tenir lloc a l’actual Tourist Info, al carrer Sant Pere. L’acte va estar presidit per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Turisme, Anna Alvado i va comptar amb la presència de la directora general de Turisme, Raquel Huete.

L’acte va estar conduït per l’actual tècnica de Turisme, Ana Pérez, i durant el mateix es va descobrir una placa commemorativa d’este 25 aniversari. Així mateix, es van recordar els inicis d’esta oficina, quan s’anomenava ‘’Centre d’Iniciatives Turístiques’’. Esta commemoració també va servir per retre un homenatge a tots els ex regidors de Turisme que han estat al capdavant de la gestió turística del municipi. Van estar presents a l’acte els familiars de Juan Cortés (regidor de Turisme de 1979 a 1990, fundador del Centre d’Iniciatives Turístiques i impulsor de la presència d’Altea en fires de Turisme), Gregorio Cortés (regidor de Turisme de 2000 a 2003) i l’actual regidora Anna Alvado, els quals van rebre un detall commemoratiu del 25 aniversari. Així mateix, també van rebre un homenatge Fina Huertas, qui ha estat al front de l’Oficina de Turisme d’Altea durant 24 anys com a Tècnica de Turisme i Ángel Murcia, coordinador de les oficines de la Xarxa Tourist Info de la província d’Alacant.

En el torn dels parlaments, Raquel Huete va felicitar l’Ajuntament d’Altea ‘’per estos 25 anys d’atenció personalitzada als turistes a través de l’Oficina Municipal de Turisme’’. Huete afirmava que ‘’Altea representa el lloc amable en el qual la Mediterrània és quinta essència, un lloc on tothom creu en la importància del turisme i la prova són tots els ex regidors hui homenatjats’’. En este sentit la directora general de Turisme assenyalava que l’any passat van passar per l’Oficina Municipal de Turisme més de 22.000 persones, una xifra que s’espera superar enguany, ‘’perquè les previsions d’esta nova campanya són molt optimistes’’.

Huete va destacar la professionalitat de totes les persones implicades en l’atenció als turistes i afirmava que ‘’el turisme és imprescindible perquè d’ell depenen altres sectors productius.’’ Per això animava a ‘’seguir treballant pel turisme, demostrant l’hospitalitat i que també som un poble productiu’’.

Anna Alvado agraïa la presència de Raquel Huete i ‘’el seu suport sempre a la Tourist Info d’Altea’’. La regidora va destacar la tasca de totes les persones que han treballat a l’Oficina de Turisme, encapçalades per Fina Huertas, ‘’denominador comú de tots els regidors de Turisme’’ i també agraïa el treball de la nova tècnica de Turisme, a la que donava l’enhorabona pel seu nomenament.

La regidora va posar en valor la importància de l’Oficina de Turisme, ‘’perquè és el primer contacte que té la persona que ens visita, per tant és importantíssim oferir una bona imatge del que som en aquest poble i hem de seguir sent exemple de professionalitat i hospitalitat’’, en referència a tot el personal dels dos punts d’informació turística, el del carrer Sant Pere i el de la Plaça de l’Església.

L’alcalde d’Altea va tancar el torn de parlaments amb paraules d’agraïment per a Raquel Huete i els ex regidors i regidora actual que han estat al capdavant de la Regidoria de Turisme i a Fina Huertas.

Va subratllar la importància de donar suport a les oficines de turisme i de pertànyer a la xarxa de Tourist Info de la Generalitat Valenciana. ‘’El turisme és la principal industria del nostre poble’’, per això, apel·lava l’alcalde a les ajudes i recursos supramunicipals ‘’sobretot en l’època estival quan arriba el major nombre de turistes’’.

Jaume Llinares va recordar tot el treball que s’ha fet al llarg d’estos anys per desenvolupar el turisme al nostre poble, ‘’un treball que ha consolidat la promoció turística d’Altea i que es segueix fent amb molt d’èxit en l’actualitat i desitjant els majors èxits de cara al futur’’.

Pin It on Pinterest