Select Page

Serà aquest dijous 20 de juliol en la Casa de Cultura d’Altea, de 10 a 14 hores, on s’exposaran els quatre principals objectius a aconseguir.

Aquest pròxim dijous 20 de juliol s’ha convocat, de 10 a 14 hores,la primera jornada informativa i de participació per a exposar l’estratègia DUSI, en la qual el municipi d’Altea pretén accedir a la tercera convocatòria d’aquestes característiques que realitza el Ministeri d’Hisenda.

Serà una jornada oberta a tota la població, ciutadans, associacions i teixit empresarial d’Altea, en la qual rebran informació i podran donar la seua opinió en les quatre taules preparades referent a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, que es vol posar en marxa fins a l’any 2023.

Pere Lloret, Regidor d’Hisenda i responsable polític del projecte, ens explicava els quatre objectius necessaris per a accedir al pla d’ajudes, “millorar l’accés, ús i qualitat de les noves tecnologies de la informació i comunicació; facilitar la transició a una economia de baix nivell d’emissió de carboni i de gasos d’efecte hivernacle; conservar i protegir el medi ambient, i promoure l’eficiència dels recursos; i el quart i últim objectiu, i potser el que té major pes dins del projecte, és el de promoure la inclusió social i la lluites contra pobresa i zones deprimides”, va destacar Pere Lloret.

Segons Lloret, “si el projecte no progressa en aquests quatre punts, l’estratègia DUSI que puguem plantejar no tindrà el respatler d’Europa, i per tant no tindrà financiació. No val qualsevol estratègia ni qualsevol imatge, el desenvolupament urbà ha de progressar en els objectius que marca la Unió Europea”, va concloure l’edil d’Hisenda que va recordar la importància de la participació ciutadana en jornades com la d’aquest dijous 20 de juliol.

Pin It on Pinterest