Select Page

La 29a edició del Festival de Cine de l’Alfàs del Pi arriba també a Altea que enguany torna a ser subseu d’este festival que es celebra del 7 al 16 de juliol. L’any passat començava esta relació entre les dos localitats amb Altea com a subseu on es projectarà els dies 11 i 12 de juliol el cicle de Curtmetratges Valencians.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, manifestava el seu agraïment a l’organització del Festival i a l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi per contar per segon any consecutiu amb Altea com a subseu del festival. Per al regidor de Cultura aquesta iniciativa és una aposta més per la cultura, en aquest cas cinematogràfica, i destacava que el públic alteà ha sigut sempre molt fidel amb el festival. Per això, el regidor animava al públic a assistir a estes projeccions i gaudir del talent dels directors valencians. Així mateix, destacava la col·laboració entre les dos localitats en distintes activitats com Les Balconades, l’organització d’exposicions i el seu interés de seguir col·laborant en distintes activitats en paral·lel.

Els curts es projectaran al Centre Social d’Altea en dos sessions, el dimarts 11 i el dimecres 12 de juliol, a les 21 hores. Els títols que es projectaran seran:

Dimarts 11 – 21:00 h. – Curts Valencians:

Bienvenidos a casa, El vestido, Bus story, Epidemia, If I were me, Lucrecia, Tras los números, Esteban 5294, La disco resplandece.

Dimecres 12 – 21:00 h. – Curts Valencians:

Un lugar, Vampiro, Extraterrestres, Señor Bigotes, Cola-limón, La carga, El mal amor.

Pin It on Pinterest