Select Page

Desenes de veïns i veïnes s’han apropat al llarg del matí del divendres 7 de juliol pel CEAM, i seguiran fent-ho a la vesprada fins a les 21 hores de la nit, per donar la seua sang, en una acció solidària que té com a objectiu respondre a la crida de les autoritats sanitàries demanant que a l’estiu es continue donant sang, ja que als hospitals es segueix necessitant urgentment per a les transfusions en cas d’operacions quirúrgiques o accidents de trànsit.

Una vegada més, Altea, una de les localitats amb major nivell de donants de sang de la província d’Alacant, respon amb la celebració de la XVII Marató de Donació de Sang, la festa de la solidaritat, baix l’eslògan, “ser donant no passa de moda, dóna sang, salva tres vides”.

Durant tota la jornada els donants que s’acosten fins al CEAM tindran a la seua disposició als professionals del Centre de Transfusions de la Província d’Alacant que han instal·lat sis lliteres, ateses per dos infermers i un metge, que estaran fins a les 21 hores al següent horari: de 9.30 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Entre els donants que s’han acostat al CEAM ha estat l’edil de Cultura, Diego Zaragozi, que és un donant habitual, la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el que serà nou regidor de Sanitat, Diego Martínez, que substituirà en el càrrec a Verónica López.

Per donar sang s’han de complir els següents requisits: tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, i no acudir en dejú.

Pin It on Pinterest