Select Page

L’acte promocional tindrà lloc al passeig marítim el 22 de juny, el dia previ a l’inici de la jornada

El passat dia 8 de juny va tenir lloc una reunió entre els hostalers participants a la ruta gastronòmica de la ‘’Cuina de les Barques’’ i la Regidoria de Comerç, encapçalada per la seua regidora, Anna Alvado, per ultimar els detalls de les jornades gastronòmiques.

Es va establir un acte promocional que tindrà lloc al Passeig Marítim el dia 22 de juny, el dia previ al començament de la jornada, per promocionar les jornades, que consistirà en una degustació de productes mariners, amb el vi aportat per Bodegas Torres.La jornada gastronòmica ”La Cuina de les Barques” es celebrarà del 23 de juny al 2 de juliol, amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers Per Altea (HOSPAL).

 

 

Pin It on Pinterest