Select Page

La Regidoria de Cultura ha presentat una nova edició del cicle ‘‘Altea, llibres a la primavera’’, que començarà demà dijous, 18 de maig, a les 19 hores, amb la presentació de l’obra ‘‘Encara no és tard’’, d’Andreu Escrivà, i continuarà el dies 26 de maig i 1 de juny a la Casa de Cultura d’Altea. El cicle finalitzarà el dia 9 de juny amb la presentació de l’obra ‘’Las ideas muerden’’, de J. Seafree, imatges d’Antoni Miró i pròleg de J. Sou. L’acte serà a les 20.00 h a la Casa de Cultura.

El dia 26 de maig, a les 20 hores, es presentarà l’obra ‘’Oh! Dietaris inèdits’’ de Joan M. Monjo i l’1 de juliol, també a les 20 hores, serà el torn de conèixer el llibre ‘’El último Rey de África’’ de José Antonio Quesada.

Esta nova edició del cicle es suma a l’excel·lent acollida que, per part del públic, van tenir les edicions precedents. És per això que des de la Regidoria de Cultura s’ha impulsat esta activitat que dóna a conèixer distintes obres literàries a través dels seus autors. ‘’Amb estes presentacions ampliem la programació cultural obrint un espai a la literatura, i s’apropa l’obra als lectors establint un interessant diàleg entre les dos parts que enriqueix molt més la lectura’’, assenyalava Diego Zaragozí, regidor de Cultura.

Consulta la programació:

LlibresPrimavera17 

 

Pin It on Pinterest