Select Page

Máximo Huerta presentarà el seu nou llibre a Altea

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha llançat una nova edició de “Altea, llibres a la primavera”. Cicle de presentació de llibres que enguany comptarà amb set obres de diferents temàtiques. El cicle tindrà lloc del 9 de març al 27 d’abril, a les 20 hores, a la Casa de Cultura, menys el 20 d’abril que serà a casa Gadea. El dijous 6 d’abril, no hi haurà presentació.

Entre les presentacions destaca la del 30 de març amb “Adiós, pequeño”, última novel·la de l’escriptor i periodista valencià, Máximo Huerta, que es desplaçarà a Altea per a donar a conéixer els detalls d’aquesta obra, Premi Fernando Lara de Novela 2022.

El cicle comença aquest dijous, 9 de març, amb “Divina Ancestra” de Marta Blanco. El dia 16 serà el torn de “Caminos de resistencia” de Francisco Martínez “El Quico”. “Al-Azraq. El Malson de Jaume I” de Just I. Sellés es donarà a conéixer el 23 de març. El 13 d’abril serà el torn de “El miedo de mi vida” de Mónica Muñoz. Juli Capilla presentarà el 20 d’abril “Althaia” i tancarà el cicle “Tots els colors del guix” de Francesc Pou.

“Un any més apostem per la presentació de llibres en aquest ja tradicional cicle. Anime a tots els alteans a acudir a aquestes presentacions i conéixer de mà dels autors el que s’amaga darrere de cadascuna d’aquestes novel·les”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest