Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha presentat una nova edició de la Cursa Popular del 9 d’Octubre, que comptarà amb diverses novetats en aquesta edició. Altea celebra des de fa 24 anys el 9 d’Octubre amb aquesta cursa popular que s’ha convertit en una cita obligada per als amants de l’atletisme i el running.

Pere Barber ha presentat aquesta edició de la cursa, acompanyat pel secretari del Club d’Atletisme Altea, Pablo Campos; a més del representant de Sport Run, José Juan Pinar, empresa responsable de la informatització de la carrera; i d’Isabel Sánchez de l’empresa local, Adrenalin Sport, que enguany assumeix l’organització i la gestió de la carrera.

El regidor va recordar que l’any passat, per primera vegada, la prova va transcórrer en un circuit urbà de 10 quilòmetres que ha estat homologat per la Federació Valenciana, i enguany la cursa transcorrerà pel mateix circuit. El regidor va destacar que en aquesta edició s’ha obert amb més temps el termini d’inscripcions a la cursa, que tindrà diferents preus segons la data d’inscripció, i es podrà formalitzar a través del web, sportrun.com

La prova també comptarà amb categoria infantil, i els xiquets i xiquetes de categories infantils que estiguen empadronats a Altea es poden inscriure de manera gratuïta acudint al poliesportiu municipal, en els col·legis d’Altea o a la Regidoria d’Esports, fins el 6 d’octubre.

Les inscripcions presencials estaran disponibles fins al dia 4 de d’octubre a la Ciutat Esportiva. La recollida de dorsals es realitzarà el dia de la prova a la zona d’eixida (plaça de l’Ajuntament d’Altea) des de les 8:00 fins a les 9:30 hores.

Una altra de les novetats d’enguany, segons va destacar el regidor d’Esports, és la col·laboració de l’empresa alteana, especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius, Adrenalin Sport, que es farà càrrec de l’organització de la Cursa Popular, mentre que l’empresa Sport Run, serà l’encarregada del sistema informàtic de control i cronometratge de la cursa.

El Club d’Atletisme d’Altea forma part del suport i assessorament a la Cursa Popular, el seu secretari, Pablo Campos, va afirmar que “la Cursa Popular és patrimoni del poble d’Altea i va convidar els veïns a participar no només corrent sinó com a públic per animar als corredors “.

L’empresa Sport Run serà Pinar, ha informat que per a aquesta edició s’han introduït novetats que permetran tenir la carrera controlada des del principi ”amb un sistema en línia de seguiment de la mateixa que farà possible seguir a través del web la cursa a l’instant, i a cada corredor de forma personalitzada, gràcies a un xip adossat al dorsal amb el número de cada corredor”.


 

Pin It on Pinterest