Select Page

La tradicional cursa popular 9 d’Octubre presenta novetats en la seua organització de cara la 27a edició. Les mesures adoptades atenen els suggeriments emesos pels aficionats. Així ho ha donat a conéixer el regidor d’Esports, Pere Barber.

El principal canvi afecta l’horari d’eixida de la carrera. “Enguany avançarem l’horari d’eixida de la carrera a les 9 h, que habitualment era a les 10 h, per a evitar les hores de més calor”, explica Barber. El lloc d’eixida tornarà a ser la Plaça dels Esports, ja que “es tracta d’un lloc ample per a realitzar tant l’eixida com l’arribada de la prova”, afig.

El circuit, encara que presenta variacions, seguirà sent d’un total de 10 km i tornarà a estar homologat, ja que els temps registrats pels esportistes són vàlids a la Federació per a poder presentar-se a altres proves. El recorregut serà el següent: Eixida – Plaça dels Esports > C/ Raspall > Avda. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Avda. del Port > Carretera de l’Albir > Camí Vell d’Altea > C/ J.S. Bach > Carretera de l’Albir > C/ Sant Pere > Passeig Marítim > Plaça d’Europa > Passeig Platja de l’Espigó > Camí de l’Algar > Camí de l’Institut > C/ La Tella > Meta – Plaça dels Esports.

El responsable municipal d’Esports recorda que “en tot moment es compliran tots els protocols establerts per les autoritats perquè tant corredors com públic puguen gaudir de la prova amb totes les garanties”.

Inscripcions i reglament en: www.grupobrotons.es

Pin It on Pinterest