Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Baber, va presentar una nova edició de la ”Volta en bici” que tradicionalment es celebra una vegada a l’any a Altea, i que ha estat convocada per al diumenge 23 d’abril a les 10 hores amb eixida des de la Ciutat Esportiva. La novetat més destacada és al recorregut, que enguany serà doble, un curt de 10 km que tindrà una parada per l’avituallament al riu Algar, al costat de la presa, mentre que el recorregut llarg de 13 km continuarà fins al Club d’Hípica, on està situat el punt d’avituallament, per després continuar el recorregut pel Barranquet fins a la Ciutat Esportiva.

El regidor va agrair al Club Ciclista Altea la seua col·laboració desinteressada, tant en la preparació de l’activitat com en el desenvolupament de la mateixa, així com a la resta de col·laboradors: Policia Local, Protecció Civil, Ràdio Altea, Caixaltea, Atmósfera Sport, BiciAltea, CronoBike , AdrenalinSport, Adolfo Murillo i El Chiringuito.

En aquesta marxa cicloturística pot participar tothom que ho desitge, els menors de 18 anys necessitaran una autorització paterna / materna i els menors de 7 a 10 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. El dorsal es podrà recollir a les Oficines de la Ciutat Esportiva, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres; els dijous de 16 a 18 hores o mitja hora abans de l’eixida, el mateix dia de la marxa a la Ciutat Esportiva. El nombre de dorsal dóna dret a participar en el sorteig de regals. És obligatori l’ús de casc i l’organització recomana l’ús de genolleres com a mesura de prevenció.

En finalitzar la volta tindrà lloc una festa a la Ciutat Esportiva, amb el sorteig de regals i peces esportives, un refrigeri per als participants i també hi haurà servei de barbacoa i jocs per als més menuts.

Per a més informació, cal dirigir-se a les Oficines de la Ciutat Esportiva o al telèfon: 96 584 13 34

Pin It on Pinterest