Select Page

El Club Ciclista Pere Joan Caragol, en col·laboració amb González Llorens Hermanos Construcciones, l’Ajuntament d’Altea i la Fundació Caixaltea, està preparant una nova edició del Trofeu González Llorens de ciclisme escolar, que tindrà lloc diumenge 21 d’abril a l’avinguda de les Corts Valencianes. Així ho han donat a conèixer l´edil d´Esports, Sara Soler i el president del citat club, Jaume Barber.

Com ha explicat Soler, “este trofeu és una cursa de ciclisme escolar per a la base del ciclisme i el Club Ciclista Pere Joan Caragol està impulsant accions per a la pràctica del ciclisme i cada vegada hi ha més xiquets i xiquetes que participen a les Escoles de Ciclisme que porta endavant el Club des de fa un any”.

A més, la responsable municipal d’Esports ha agraït al club esportiu alteà la feina que fa per impulsar la pràctica del ciclisme i s’ha compromès a continuar donant suport a activitats que inciten a la pràctica de l’esport en xiquets  i joves.

En nom del Club Ciclista Pere Joan Caragol, el seu president Jaume Barber ha apuntat que esta carrera està emmarcada als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana i s’esperen participants des de la categoria de promeses a infantils. “S’esperen uns 200 participants, que són els que solen participar en este circuit provincial”; ha detallat Barber, que ha indicat que la cursa començarà a les 10 del matí a l’av. Corts Valencianes i el circuit serà d’1 km i depenent de les categories, serà la distància que calga recórrer.

El lliurament de trofeus serà cap a les 13:30h i des de l’organització es convida la ciutadania a gaudir de la cursa.

Jaume Barber ha conclòs agraint a la regidoria d’Esports el suport que brinda al Club per poder fer este  tipus d’esdeveniments i que l’Escola de Ciclisme puga seguir endavant. “En estos moments tenim entrenant 12 xiquets, a diferència de l’any passat que en teníem 8, i per a nosaltres és un orgull que de mica en mica anem a més i vull agrair a la resta de col·laboradors de la carrera el seu suport”; ha conclòs el president del Club Ciclista Pere Joan Caragol.

Pin It on Pinterest