Select Page

Dissabte passat, 25 de febrer, el Pavelló Municipal d’Altea va congregar a més de 275 competidors en les diferents modalitats que es van desenvolupar per a la celebració del Campionat de la Comunitat Valenciana 2017 de Tatami Sport i Taekwon-do Tradicional ITF que es va desenvolupar a les 6 àrees de competició instal·lades baix el patrocini de Rude-Boys. Prop de 100 categories opten a l’equip de selecció per representar a la Federació de Kick Boxing i disciplines associades de la Comunitat Valenciana en els pròxims campionats d’Espanya.

Pere Barber, regidor d’Esports es va mostrar molt satisfet pel resultat de la jornada i pel fet que les instal·lacions esportives d’Altea acollieren aquest campionat que va reunir a centenars de seguidors al Pavelló Municipal. Des de l’organització de l’esdeveniment van agrair a l’Ajuntament i en el seu nom al regidor d’Esports, ”per la gran col·laboració aportada a aquest esdeveniment, amb la cessió de les instal·lacions i materials així com amb el servei mèdic i ambulància i als tècnics i personal del àrea d’Esports pel seu treball incondicional durant tota la jornada”.

Pin It on Pinterest