Select Page
  • El director de l’Estació Experimental Agrària, Julián Bartual, va ser rebut per l’alcalde Jaume Llinares i la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu

 
Un any més i juntament amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola d’Altea, el nostre municipi organitzará conjuntament amb la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural tres cursos de formació i especialització agrària.

 
El primer dels cursos es celebrarà el 9 de març i porta per títol “Poda i empelt en cítrics”. El segon curs es realitzarà la setmana del 29 de maig al 2 de juny i tractarà sobre l’horticultura ecològica. I el tercer curs que s’impartirà la setmana del 12 al 16 de juny anirà dedicat al cultiu de l’alvocat i el nispro.

 
Beatriu Nomdedeu, regidora d’Agricultura, Pesca i Medi Ambient, agraeix el treball que es realitza des de l’Estació Experimental per traslladar noves tècniques i estudis al sector agrícola alteà que demandava formació orientada especialment en el cultiu de l’alvocat i el nispro.

Pin It on Pinterest