Select Page

La regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López, ha mantingut una trobada a l’Hospital de la Marina Baixa de la Vila Joiosa amb el director econòmic del centre, Emilio Baidez, on l’edil alteana ha registrat una petició sol·licitant 6 llits articulats després de conèixer l’adquisició de nous llits per al departament de salut.
”El motiu de la petició, ha informat la regidora, és poder tenir un parc de llits articulats municipal per cessió a particulars del nostre municipi que es troben malalts i hagen de romandre un llarg període de temps enllitats o al final del seu cicle vital i puguen, almenys, comptar amb un llit que els permeta canviar de postura i oferir-los més comoditat a ells i a les persones que estiguen al seu càrrec”.
El director econòmic, Emilio Baidez, que ha accedit a la petició, ha mostrat la seua satisfacció que es puguen establir aquest tipus de cooperacions a fi de millorar la vida de les persones des d’ambdues institucions.
La regidora ha aclarit que ”una vegada cedits els llits, des de l’Ajuntament ens posarem en marxa amb la compra dels matalassos per poder posar-les en circulació el més aviat possible, quan estiguen a punt ho farem públic perquè es puguen sol·licitar”. En aquest moment, els particulars que requerisquen algun dels sis llits que l’Ajuntament posarà en circulació hauran de dirigir-se al Departament de Benestar Social. Des d’aquest departament municipal es signarà un contracte de cessió amb els particulars que necessiten algun dels llits, una vegada valorada la idoneïtat, garantint un ús responsable i la devolució del mateix i haja finalitzat la causa que va motivar la seua cessió.
Verónica López ha agraït la col·laboració de Rosa Louis Cereceda, gerent del Departament de Salut Marina Baixa i Emilio Baidez, director econòmic del Departament, i extensiva a tot el Departament de Salut per mostrar sempre la seua col·laboració en totes les iniciatives que es plantegen des de l’Ajuntament.
 

Pin It on Pinterest